Fűrészpálma 540mg (100) – Swanson


Swanson Saw Palmetto, fűrészpálma (540mg/kapszula)


A fűrészpálma (saw palmetto, vagy szabalpálma) igazán hatékony segítség a férfiaknak. Jótékonyan befolyásolhatja a férfiak egészségét. Segítheti a 45. életévüket betöltött férfiak normális vizelési funkciójának fenntartását. A fűrészpálma gyümölcs elősegíti a prosztata normál működését. A Swanson termék kapszulánként 540mg Fűrészpálma gyümölcs őrleményt (Serenoa repens) tartalmaz.


Swanson Saw Palmetto


A fűrészpálma egy, kis méretű pálma fajta, az Egyesül Államok délkeleti területén őshonos, és könnyen felismerhető nagy, lándzsaszerű leveleiről. A növénynek sötét vörös, olíva bogyó nagyságú termései vannak, melyek gyógyhatása hosszú idők óta ismert. Az amerikai indiánok különös tisztelettel viseltettek a Saw Palmetto jótékony tulajdonságai iránt. A Saw Palmetto – vagy más néven fűrészpálma, szabalpálma – gyümölcsének kivonata, régóta kedvelt és széles körben (főleg a férfiaknál) alkalmazott növényi kivonat. Ezt már régóta ismeri a népi gyógyászat. Az észak-amerikai indiánok a húgyúti fertőzések kezelésére használták.


Idősödő férfiaknak


Az idősödő férfiak leggyakoribb megbetegedése a prosztata megnagyobbodása. A probléma a leginkább a 40-es éveit betöltő férfiakat érinti. 60 éves korukra a férfiak mintegy 50%-ét, 85 éves korukra pedig már a férfiak közel 90%-át sújtja a prosztata megnagyobbodása, melynek elsődleges oka a dihidrotesztoszteron túlzott termelődése, mely stimulálja a prosztatasejtek növekedését. A fűrészpálma segíthet csökkenteni a tesztoszteront dihidrotesztoszteronná alakító enzim aktivitását, így segíthet a prosztatával összefüggő problémákkal kapcsolatban. A fűrészpálma tápanyagokat és különböző zsírsavakat tartalmaz. Ezért ez a gyógynövény – mint zsírsav forrás – ajánlott a szaporodási funkciók fenntartásához is.


A Saw Palmetto


  • jótékonyan befolyásolhatja a férfiak egészségét
  • Segítheti a 45. életévüket betöltött férfiak normális vizelési funkciójának fenntartását


A Swanson Saw palmetto termék kapszulánként 540mg fűrészpálma gyümölcs kivonatot tartalmaz.


Ismerd meg a többi a férfi egészséget támogató termékünket is!

További információk
Hatóanyag(ok) Fűrészpálma gyümölcs kivonat: 540mg
Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula
Kiszerelés 100 kapszula
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó

Fűrészpálma 540mg (100) – Swanson

  • Gyártó: Swanson
  • Cikkszám:SW-2021-023
  • Elérhető:Raktáron
  • 2,950Ft

  • Nettó ár:2,323Ft

Címkék: #fűrészpálma, #Swanson, #prosztata_problémákra, #gyógynövény