Máriatövis 500mg (100) – Swanson


Swanson Máriatövis - Támogassa vele a mája egészségét!


Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy gyors-éttermi ételekkel vagy előre gyártott készételekkel csillapítjuk éhségünket vagy gyógyszert szedünk. Ezért fontos, hogy védjük, támogassuk valahogy a működését!


Az emberi szervezet legnagyobb mirigye a másfél kilónyi máj. Minden áthalad rajta, ami a tápcsatornába kerül, legyen az étel, ital, vegyszer vagy gyógyszer. Központi laboratóriumként a máj átvizsgálja, elemeire bontja a szervezetbe jutó anyagokat, beépíti a hasznosíthatókat és kiszűri az ártalmasakat. A máriatövis védelmet nyújthat a májunknak, illetve segítheti a regenerálódását a rengeteg káros megterhelés után. Ezért igen hasznos a máriatövis fogyasztása.


A máj feladatai


A máj mintegy ötszázféle feladatot lát el, ezek közül a két legfontosabb: megtisztítja a vért az anyagcsere salakanyagaitól, és hasonlóképpen bánik a hormonokkal, a gyógyszerekkel és az alkohollal. A táplálékokat pedig energiává alakítja át és glikogén formájában tárolja, majd fizikai erőfeszítés esetén a glikogént szőlőcukor alakjában juttatja el az izmokba. Naponta késztetjük májunkat a képességeit meghaladó teljesítményekre, amikor alkoholt fogyasztunk, nehéz, fűszeres, zsíros ételeket eszünk, vagy olyan műanyag ételekkel csillapítjuk éhségünket, melyeket a gyorsétteremi láncokban és előre-gyártott készételként a hipermarketekben vásárolunk meg.


Támogassa Máriatövis segítségével!


Nagyon fontos, hogy valamilyen módon megpróbáljuk védeni, illetve segíteni regenerálódását a rengeteg megterhelés után. Ezt szolgálja a máriatövis gyógynövény amely segít a máj megfelelő működését. A máriatövis használata a múlt század elején visszaszorult, a 20. század közepe táján fedezték fel újra, amikor kémiailag azonosított hatóanyag komplexével (szilimarin) végzett farmakológiai vizsgálatokban magyarázatot találtak a növény epe- és májpanaszokat enyhítő hatására.


A máriatövis

  • Támogatja a máj egészségét
  • Hozzájárulhat a máj méregtelenítéséhez
  • Segíthet fenntartani a májműködést, elősegíti az emésztést és a test tisztulását.
  • Hasznos az élettani tisztító funkciók fenntartásában.
  • Segíthet fenntartani a szív egészségét


Ismerje meg tovább gyógynövény készítményeinket is.

További információk
Hatóanyag(ok) Máriatövis: 500mg
Napi ajánlott mennyiség 2 kapszula
Kiszerelés 100 kapszula
OÉTI / OGYÉI bejegyzési szám 21140/2018
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó

Máriatövis 500mg (100) – Swanson

  • Gyártó: Swanson
  • Cikkszám:SW-2021-003
  • Elérhető:Raktáron
  • 3,172Ft

  • Nettó ár:2,498Ft