Gotu Kola (tigrisfű) 435mg (60) – Swanson


Gotu Kola (Tigrisfű) 435mg - "napi két levél hosszú ifjúkort ígér"


A Gotu Kola, más néven Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény. “Napi két levél hosszú ifjúkort ígér.” – tartja a Srí Lankai mondás.  Segítheti a szellemi teljesítőképességet, támogatja a keringést, és segíti a jó emésztést.


Gotu Kola vagy tigrisfű


A Gotu Kola  (Centella Asiatica), másnéven Tigrisfű, már évszázadok óta alkalmazott gyógynövény. Már az 1884-es francia gyógyszerkönyvben is említik, de Kínában már 2000 éve alkalmazzák, az indiai ayurvédikus gyógyászatban pedig 3000 éve ismerik. Gyógynövénynek nevezzük azokat a növényeket, amelyeknek valamely részét az emberek – a bennük lévő hatóanyagok miatt – a hagyományok vagy az irodalmi adatok alapján gyógyászati célokra használtak vagy használnak. A gyógynövények sokat segíthetnek egyes esetekben. A Tigrisfű egy Srí Lankán őshonos, ayurvedikus növény.  A növény furcsa levelei a legértékesebb részei.


A tigrisfű elnevezést a vadászok megfigyelései alapján terjedt el, észrevették ugyanis, hogy a megsebzett nagymacskák rendszeresen e növény leveleihez dörzsölték a sebeiket, és így nagyon gyorsan regenerálódtak. A gotu kola növény nem tartalmaz kólát vagy koffeint, ahogy a neve sugallná, viszont hozzájárulhat, hogy frissnek érezze magát. Használata mostanában terjed Európában agyműködést serkentő hatása miatt. Az ázsiai gyógyítók ezt a tulajdonságát már kétezer éve ismerik és használják. Újabb kutatások felfedték a Gotu Kola jótékony hatását a keringési rendszerre.


A Gotu Kola


  • Segítheti a jó kognitív teljesítmény fenntartását (kognitív: Megismerő, a megismerésre vonatkozó; a gondolkodáson alapuló)
  • Segíthet fenntartani a vénás keringést / támogatja a perifériás keringést
  • Segítheti az emésztést, segíthet az emésztés megkönnyítésében


A Swanson terméke kapszulánként 435mg gotu kolát tartalmaz.


Ismerje meg a többi szellemi frissességhez hozzájáruló termékeinket is!

További információk
Hatóanyag(ok) Gotu Kola: 435mg
Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula
Kiszerelés 60 kapszula
OÉTI / OGYÉI bejegyzési szám 24585/2020
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó

Gotu Kola (tigrisfű) 435mg (60) – Swanson

  • Gyártó: Swanson
  • Cikkszám:SW-2021-024
  • Elérhető:Raktáron
  • 2,325Ft

  • Nettó ár:1,831Ft

Címkék: #Gotu_Kola, #tigrisfű, #Swanson