RólunkCsabai IstvánÜdvözlöm!


Csabai Istvánnak hívnak és azért hoztam létre a Multi Vitamin Bázis webáruházat, hogy segítsek minél több olyan embernek, aki szeretne tenni azért, hogy a jó egészségét megőrizze vagy esetleg a mostanin szeretne javítani.


Mint képzett méregtelenítő specialista jól tudom a tanulmányaimból és azoktól, akiknek segítettem a szervezetükben felhalmozódott és bent ragadt méreg és káros anyagoktól való megszabadulásban, hogy mennyire fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy milyen tápanyagokat viszünk be a szervezetünkbe. A munkám során mindenkinél egytől-egyig azt tapasztaltam, hogy nagyon nagy pozitív változásokat is tud okozni az, ha az ember megszabadul a szervezetében felhalmozódott mérgektől és káros anyagoktól és attól, hogy az illető ellátja a szervezetét megfelelő minőségű és mennyiségű vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és egyéb fontos tápanyagokkal (omega-3, Q10, stb.). Továbbá azt is tapasztaltam, hogy a megfelelő mennyiségű vitamin milyen nagy mértékű élet minőség javulást tud okozni.


Sajnos nem tudom garantálni, hogy a termékeink bármelyike is meg fogja Önt gyógyítani, mert az egészség javulás nem minden esetben csak a bevett vitaminokon, gyógynövényeken vagy egyéb termékeinken múlik. De azt állíthatom, hogy nagy valószínűséggel amennyiben a megfelelő termékeinket megfelelő mennyiségben fogyasztja, akkor Ön is meg fogja tapasztalni ugyanazon jó hatásokat az életében, amit az Önhöz hasonló emberek már elértek az által, hogy a megfelelő termékeinket a megfelelő mennyiségben fogyasztották.


A Multi Vitamin Bázis webáruháznál folyamatosan arra törekszünk, hogy ügyfeleink igényeit maximálisan kielégítsük. Az a célunk, hogy minél több fogyasztót lássunk el kiváló minőségű és jó áron elérhető egészségjavító és egészségmegőrző vitaminokkal, ásványi anyagokkal, nyomelemekkel és gyógynövényekkel.


Azon törekszünk, hogy a termékválasztékunk folyamatosan bővüljön és így minél több embert segítsünk abban, hogy megtalálja a szervezetének szükséges és leginkább megfelelő tápanyagokat.


Mindenkinek kisebb-nagyobb mértékben eltér a szervezete kortól, nemtől és a különböző élethelyzetektől függően és mi igyekszünk mindenkit az igényeinek megfelelően segíteni abban, hogy megtalálja azokat a vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és egyéb táplálékkiegészítőket, amelyekre a leginkább szüksége lehet a szervezetének.


Amennyiben van bármilyen kérdése a termékekkel, weboldalunkkal vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatba vagy szeretne valamit javasolni nekünk, akkor csak nyugodtan keressen bármelyik elérhetőségünkön és igyekszünk segíteni Őnnek.


Ha van olyan termék, amit szeretett volna nálunk vásárolni, de nem találta, akkor kérjük jelezze felénk, hogy így a fogyasztóink igényeinek megfelelően tudjuk bővíteni a termék kínálatunkat.


Célkitűzésünk


Arra törekszünk, hogy ön és családja a megfelelő termékeinkkel egy kiegyensúlyozott egészséget tudjon fen tartani vagy elérni, ha már az évek múltával ez felborult.


Kizárólag csak az Országos Gyógyszerészeti- És Élelmezés Egészségügyi Intézet által bevizsgált termékeket forgalmazunk.


Jó egészséget kívánunk Önnek!


Multi Vitamin Bázis csapata