Aranygyökér - a fizikai és szellemi erőnlét gyógynövényeA Rhodiola rosea gyökere (ugyancsak használatos neveken: rózsagyökér, aranygyökér, goldenseal) elsősorban a Távol-Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és – számos feljegyzés szerint – a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium.  Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez.  Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra, ezen kívül az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre.  Segíthet az erőnlét fenntartásában.


Aranygyökér – aranyat ér?


Aranygyökér más néven a Rhodiola rosea “tudományos” története az 1960-as években kezdődött, amikor orosz kutatók – épp a népi megfigyelések okán – alapos kémiai és klinikai vizsgálat alá vetették a gyökér kivonatát. De a növénynek már előtte is igen hosszúra nyúlik a történelme. Tradicionálisan a testi és szellemi erőnlét helyreállításában alkalmazták és az éhségérzet csökkentésében. A legkorábbi írásos emlékek szerint még a vikingek is termelték és vásárolták az aranygyökér növényt. Későbbi korokban például a szovjet orvosok sikerrel alkalmazták atléták és asztronauták fizikai és szellemi felkészítése során.Miben segít az aranygyökér?


Szív és érrendszer:


Segíthet fenntartani a normál keringési funkciókat, ily módon biztosítja a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.


Emésztés:


Támogathatja a gyomor és bél egészségét, és normalizálhatja a bélrendszer funkcióit.


Idegrendszer:Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez. Segít serkenteni az idegrendszert. Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra. Jó hatással lehet az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre. Segít ösztönözni a felfogóképességet. Segíthet a lelkiállapot javulásban. Segít az erőnlét fenntartásában.


Kognitív és mentális teljesítmény:


Hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakcióképességével. Hozzájárulhat az optimális szellemi és kognitív teljesítményhez.


Szerezd be most, és élvezd a növény előnyös hatásait. Nézd meg további gyógynövény kivonat kínálatát is!

További információk
Hatóanyag(ok) Rózsagyökér por: 400mg
Napi ajánlott mennyiség 1 kapszula
Kiszerelés 60 kapszula
OÉTI / OGYÉI bejegyzési szám 24666/2020
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó

Aranygyökér - Rózsagyökér

  • Gyártó: Vitaking
  • Cikkszám:VK-2020-109
  • Elérhető:Raktáron
  • 3,406Ft

  • Nettó ár:2,682Ft