Swanson E-vitamin komplex 200NE (100) vegyes tokoferolokkal


Az E-vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak (angolul tocopherol és tocotrienol) hívják. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből az alfa változat a legelterjedtebb étrendkiegészítőként. A Swanson Vitamin E-komplex tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak.


Swanson E-vitamin


Az E-vitamin zsírban oldódik, az egyik leghatásosabb , amelyet a szervezet a májban, a zsírszövetekben, a szívben, az izomzatban, a herékben, a méhben, a vérben, a mellékvesében és az agyalapi mirigyben raktároz. Számos kutató szerint a természetes E vitamin (d-alpha) hatékonyabb és jobban felszívódik, mint a szintetikus (dl-alpha) változat.


Természetes E-vitamin


Az E vitamin természetben fellelhető formáját tokoferolnak vagy tokotrienolnak. A görög ábécé első négy betűjével megkülönböztetünk alfa, béta, gamma, delta változatot, amiből általában az alfa változatot találjuk meg a boltokban étrendkiegészítőként. A másik hármat azért nem, mert drága az előállítása és remek magyarázatok vannak arra, hogy kisebb a potenciája mint az alfának. Ez ugyan nem igaz, de jól hangzik.


Célszerű komplex E-vitamint enni?


Sajnos nem tudunk mindent az E-vitaminokról, de azt igen, hogy nem a család egy-egy tagjára van szükségünk, hanem az összesre, még ha nem is egyenlő mennyiségben. A Swanson vitamin E-komplex egy igazán kiváló készítmény, ami tartalmazza az összes (alfa, béta, gamma és delta) formáját a tokoferolnak.


Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.


Tekintsd meg a további E-vitamin készítményeinket is!

További információk
Hatóanyag(ok) E-Vitamin: 200NE (134mg)
Napi ajánlott mennyiség 1 gélkapszula
Kiszerelés 100 gélkapszula
OÉTI / OGYÉI bejegyzési szám 26279/2021
Figyelmeztetés A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Írjon véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
   Rossz           Jó

E-vitamin komplex 200NE (100) – Swanson

  • Gyártó: Swanson
  • Cikkszám:SW-2021-034
  • Elérhető:Raktáron
  • 5,267Ft

  • Nettó ár:4,147Ft

Címkék: #E-vitamin komplex, #E-vitamin, #Swanson